Deelnemers

Zowel deelnemen als adverteren zijn nog mogelijk voor de volgende editie van de Zonnebatjes.

Voor je deelname aan de braderie betaal je 50€ exc. BTW.

We vragen ook 50€ waarborg die je krijgt teruggestort op voorwaarde dat je aanwezig bent op de Zonnebatjes & je standplaats netjes achterlaat.

Wat krijg je daarvoor?

Daarvoor krijg je een standplaats op de braderie in de Ieperstraat in Zonnebeke tussen de andere handelaars, vermelding tussen deelnemers op website en programmaboekje, alsook een uitnodiging voor de openingsreceptie.

De grootte van je stand mag je zelf bepalen, je kunt ons een schatting geven bij je inschrijving. We beperken de standplaatsen tot een maximale lengte van 12 meter.

Elektriciteit op je stand voorzien, kost 35€.

We richten dit jaar ook een aparte markt in met als thema 100% West-Vlaams. Wie denkt aan 100% West-Vlaams denkt aan kwaliteit, authenticiteit, liefde voor het vak en product, lokaal, gezond en lekker! Handelaars met dit label voor streekproducten hoeven de deelnameprijs van 50€ niet te betalen, enkel de waarborg en (indien nodig) de meerprijs voor een stand met elektriciteit.

100% westvlaams logo

Op zondag 5 juni zijn de straten afgesloten vanaf 10u. Dan kun je de stand beginnen opbouwen. De zonnebatjes lopen van 13u tot 19u.

Deelnemen kan via onderstaand formulier.

Ik schrijf mij in!

Velden met een * zijn verplicht
BTW-nummer
Telefoon
GSM
Website
Standplaats
Elektriciteit nodig?
100% West-Vlaams?
Opmerkingen

Deelnemerslijst