Deelnemers Zonnebatjes 2024

Deelnemen

Voor je deelname als standhouder aan de braderie betaal je 75€ exc. BTW.

Wat krijg je daarvoor?

Daarvoor krijg je een standplaats op de braderie in de Ieperstraat in Zonnebeke tussen de andere handelaars, vermelding tussen deelnemers op website en programmaboekje, alsook een uitnodiging voor de openingsreceptie.

De grootte van je stand mag je zelf bepalen, je kunt ons een schatting geven bij je inschrijving. We beperken de standplaatsen tot een maximale lengte van 12 meter.

Elektriciteit op je stand voorzien, kost 35€.

We richten dit jaar opnieuw een aparte markt in met als thema 100% West-Vlaams. Wie denkt aan 100% West-Vlaams denkt aan kwaliteit, authenticiteit, liefde voor het vak en product, lokaal, gezond en lekker! Handelaars met dit label voor streekproducten hoeven de deelnameprijs van 75€ niet te betalen, enkel (indien nodig) de meerprijs voor een stand met elektriciteit.
Opgelet: het label 100% West-Vlaams is een officiële titel toegekend door de provincie.

100% westvlaams logo

Erkende sociaal-culturele verenigingen kunnen ook deelnemen aan de Zonnebatjes zonder 75€ bijdrage, maar enkel indien er geen drank wordt verkocht aan de stand.

Op zondag 2 juni zijn de straten afgesloten vanaf 10u. Dan kun je de stand beginnen opbouwen. De zonnebatjes lopen van 13u tot 19u.

Ik schrijf mij in!