Place du Tertre

Op zondag 5 september 2021 gaan we tijdens de Zonnebatjes voor de 6de keer een deel van Zonnebeke inrichten als een heus openluchtatelier getiteld Place du Tertre.

Onder het motto 'The artist in action' wil het Batjesplatform kunstenaars & creatievelingen een podium bieden en nodigt dan ook graag diverse kunstenaars uit om hun talenten te laten zien.

Spektakel en kunst dus allemaal met veel interactie tussen kunstenaars en publiek. Iedereen kan zo op een leuke en ontspannen manier nader kennis maken met de lokale kunstenaars en dit van 13 tot 18u.

Deelnemen

Inschrijving is gratis en kan via onze website. Plaatsen zijn beperkt tot 50 dus wees er snel bij!

Gelieve bij het inschrijven de nodige bovenstaande voorzieningen te vermelden.

Na het inschrijven ontvang je een e-mail met daarin je inschrijvingsnummer. Inschrijven kan tot 20 augustus 2021.

Vanaf dit jaar vragen we vooraf een waarborg te storten van 25€. Die krijgt deze terug op 5 september tijdens de inschrijving. Dit bedrag moet uiterlijk tegen 20 augustus 2021 worden overgeschreven op de rekening:

BE95 0017 7820 9858

Op zondag 5 september word je verwacht vanaf 10u met inschrijvingsnummer aan de infotent (Langemarkstraat), daar krijgt je een plaatsaanduiding en kan je genieten van een gratis ontbijt. Daarna enkel nog de stand opbouwen en je kunt aan de slag!

Inschrijven

Place du Tertre 2021 is volzet, maar u mag zich nog aanmelden voor de reservelijst