Place du Tertre

Op zondag 3 juni 2018 toveren de Zonnebatjes een deel van Zonnebeke om tot het Parijse Montmartre - Place du Tertre.

Onder het motto 'The artist in action' wil het Batjesplatform kunstenaars een podium bieden en nodigt dan ook graag diverse kunstenaars uit om hun talenten te laten zien.

Verschillende kunstdisciplines worden samengebracht, dat kan op alle mogelijke manieren, vervaardigen van eigen werken, portretten van voorbijgangers schilderen of tekenen, silhouetknippers, action painting, workshops waarbij het publiek betrokken wordt om zelf kunstwerken te maken...

Spektakel en kunst dus allemaal met veel interactie tussen kunstenaars en publiek. Iedereen kan zo op een leuke en ontspannen manier nader kennis maken met de lokale kunstenaars en dit van 13 tot 18u.

Uw deelname is volledig gratis. Door het succes van de vorige editie wordt het aantal deelnemers beperkt tot 50 en kan u per reservatie een ruimte aanvragen van 4m. Vanaf dit jaar vragen we vooraf een waarborg te storten van 25€. U krijgt deze terug op 3 juni tijdens de inschrijving. Dit bedrag moet uiterlijk tegen 21 mei 2018 worden overgeschreven op de rekening:
BE95 0017 7820 9858

Inschrijven kan via deze pagina, vergeet niet aan te geven indien je een tent wenst (zolang de voorraad strekt), als je tafels en stoelen (per stand voorzien we 2 stoelen en 2 tafels van 2mx50cm), water, electriciteit of een werfnet wenst om jouw kunst aan te hangen. Na het inschrijven ontvang je een email met daarin je inschrijvingsnummer. Inschrijven kan tot 21 mei, maar wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt tot 50.

U wordt op zondag 3 juni verwacht vanaf 10u met inschrijvingsnummer aan de infotent (Langemarkstraat), daar krijgt u een plaatsaanduiding en kan u genieten van een gratis ontbijt. Daarna enkel nog de stand opbouwen en u kunt aan de slag!

Inschrijven kan via onderstaand formulier

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht
Naam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon
E-mail *
Aard exhibitie *
Benodigdheden
 2 Tafels van 2m00 en 2 stoelen
 Elektriciteit
 Water
 Werfnet
Opmerkingen